Tu me manques ce coir

Så sitter jag och skriver blogg igen. Det betyder ju bara en sak.

Ska gå upp nu om en sisådär 3 timmar. Lär kännas skönt. Kunde inte sova för jag låg och tänkte på en sak, en jättetrevlig sak. Eller inte.

Många stunder den senaste tiden har jag fått för mig att "jag skiter i allt". Många tänker nog så. Det är läskigt hur nära man kommer andra människor ibland. I skolan nu när man umgås så otroligt mycket så ser man liksom folk på ett annat sätt känns det som. Man lär känna de människor som är i högskolan så mycket bättre än man gjorde förut i gymnasiet och tidigare känner jag. Dessutom lever man ett annat liv, ett tuffare liv som verkar tära på folk alltså. Man går sönder och är trasig på mer än ett sätt. Samtidigt som det är så otroligt kul och utvecklande såklart. Det var väl precis det man fick höra att det skulle vara. Men svårt att förstå om man inte varit där i alla fall.

Just idag var faktiskt en rätt vidrig dag. Det är inte många morgnar då jag tänker "det här kommer bli en bra dag", sådär spontant men idag gjorde jag det. Fail. Fast det känns som jag har upplevt känslor idag som jag aldrig tidigare har haft. Sånt är spännande. Det händer ju verkligen inte ofta. Att inleda en ny period var inte som jag hade trott.

Alla vill ju vara 20 år, och jag fyller 20 om mindre än en månad! Vilket betyder att snart är jag inte 20 längre. Om bara drygt ett år är jag typ en supergammal 21-åring. Shit, 21 trodde man väl aldrig att man skulle bli. Iofs är det konstigt nu att ålder är liksom inte något som knappt existerar längre. Om folk är äldre eller yngre än en själv går liksom inte att gissa nästan.

Livet förändras, verkar det som.

Skulle ju kunna sakna det som har varit och så MEN DET GÖR JAG INTE.









...jo, det gör jag. Ibland.

Varför valde jag att fortsätta gå i skolan? Någon?

Sitter här hemma och har den märkliga känslan av att jag snart ska gå och lägga mig utan att det har hänt någonting, känns inte ens som att någon tid har förflutit sedan jag sist låg och sov även fast det faktiskt var 12 timmar sedan. Det kaaaan bero på att jag har suttit och pluggat en stor del av den tiden, inte gått utanför huset eller något och tänkt på i stort sett två saker under hela dagen varav tentainnehållet är det ena. Inte fått något ombyte av vare sig miljö eller tankar alltså. Trots detta så har jag lärt mig i princip ingenting av det jag har tenta på imorgon. Inte heller har jag lärt mig något av detta tidigare vilket lär resultera i en underkänd tenta imorgon. Härligt värre.

Nu sitter jag alltså och slösar ännu mer tid som jag skulle kunna plugga på till att skriva det här inlägget. Men seriöst, jag är ARG på linalg just nu. Jag vill inte ens se på den! Det är en märklig känsla, som sagt. Jag känner att jag så mycket hellre hade velat vara i imorgon just nu. Eller nej, på tentapub, i övermorgon. Jag vill umgås med människor. Jag har isolerat mig nu ett par dagar. Aja, imorgon är isolationen över men jag vet inte vad jag tar mig till om jag blir underkänd på tentan. Då dör jag lite, känner jag. Amen.