Lekstuga för ex-påskkäringen

Ett tag sen sist.

Klockan är 21:17.

Jag är hungrig.

Idag är det skärtorsdagen. Förr i tiden betydde det någonting. Det betydde att man fick klä ut sig och gå och ringa på varenda dörr i Kolarängen. Det var roligt. En höjdpunkt på året som man inte gärna missade. Nu har jag inte märkt av det alls. Ingen har kommit och ringt på vår dörr ens. Tråkigt. Konstigt när en tradition man alltid haft försvinner. Skulle aldrig klara mig utan julafton till exempel. Julafton är hos Maria och Peter, annars är det ju inte julafton liksom.

Påsk är oroliga tider. Det är lite deppigt faktiskt. Mest oroligt. Måtte jag klara mig igenom påsken utan tragedier i år.

Lovet verkar bjuda på varannandagsväder. Varannan dag sol, varannan dag mulet och eventuellt regn. Men det gör inte så mycket. I luften känns det ändå att det är vår, nästan sommar. Knastokigt.

Jag har börjat titta på Robinson. Det gjorde man ju för typ 15 år sen. Inte trodde jag väl att det skulle vara något att ha nu. Först kändes det lite sådär, men nu efter att ha sett två program så är jag fast. Bästa är ju Erik, han med skånsk dialekt, piercingar och nån icke-het frisyr. Nu hejar jag på honom, haha!

Jag är lite förvånad att jag tycker Caroline af Ugglas låt kan vara bra. Men om man tänker efter så är det ju bara låten jag gillar. Inte henne, inte hennes röst, inte hennes framträdande. Så att så konstigt är det kanske inte.

Lykke Li, Lykke La, Lykke Lo, Lykke Le

Omom momanon kokanon soskokrorivova popå rorövovarorsospoproråkoketot äror momanon lolitote soskokilolloladoddod totycockokaror jojagog!

Aja, nu har jag väldigt roligt så det kanske är dags att lämna cyberspace för ett tag.

L-I-T-E K-U-L F-Å-R M-A-N V-Ä-L H-A

tjena