Less

Pratar man för sig själv?
Det äckliga är att alla förstår.

Magnus Uggla

Jag kände att jag kanske skulle blogga nu. Det är midsommarafton om man inte har somnat än. Jag har firat midsommarafton klart. Jag är hemma nu. Klockan är 02:41 och jag skriver här. Jag lyssnar på Magnus Uggla - vad annars? Det var nyss "Raggarna". Nu blev det "Kung för en dag" men jag ska nog byta. Jag har lyssnat mycket på "Bobbo Viking" nu faktiskt. Det är en av hans första låtar som kommit ut på skiva. Ja, nu lyssnar jag på "Raggarna" igen. Den är skön.

I alla fall. Detta blev mer midsommar än vad jag trodde men jag saknar en person...

Vet inte om det var en bra idé att skriva blogg men en grej som är bra är att man måste skärpa sig lite så man inte skriver helt tokigt. Det orkar jag faktiskt med. Undrar om man kan skärpa sig såpass så man blir helt bra liksom?

Kan man skärpa sig till vad som helst?

Det är faktiskt en grej jag har undrat över. En tjej som gick i min klass en gång sa att hon skulle skärpa sig när det gällde en viss sak men sen sa hon att det gick ju liksom inte. Undrar hur det är egentligen?

Nu är klockan 02:45.

Ja, som någon kanske har märkt så gillar jag Magnus Uggla mer än någonsin. Jag har lyssnat på honom mer än någonsin förr. Jag blir fascinerad av hela honom tror jag. Han är ju så rå liksom fast ändå genialisk. Det tycker jag om. Att man kan kombinera olika saker som kan tyckas paradoxala är inspirerande. Det känns nytt fastän det är typ 30 år gammalt det här. Jag ser honom på ett annat sätt nu.

I vilket fall borde jag sova nu.

Jag älskar "Varning på stan" !!!!

Den är rolig, kan du förstå hur?

Haaaaaaaaaaaaahahahahahahaah

Okej, godnatt! Du osköna!