En liten reflektion över tiden

Nu bara för att jag skrev om de här färgade linserna fick jag lite blodad tand igen för bloggandet, men linserna har jag inte fått någon bekräftelse om..

Imorgon har vi julavslutning. Helt fantastiskt, fast egentligen känns det som att det redan har varit lov sen igår eftermiddag då det sista provet och därmed det sista skolarbetet var gjort för den här terminen.

Icke desto mindre har man ju en hel hög med skolarbete ändå, men det får nog ta och vänta ett litet tag. Behöver hinna hämta andan ett tag känner jag... Hah, a, det här blev ju ett särdeles tråkigt inlägg måste jag ju säga. Jag tyckte jag hade något att skriva om, men det var mest vardagliga saker jag hade in mind..

En liten sak kan jag iofs kanske ändå nämna...

En ny tid har kommit.

OCH

Jag tycker det går bra nu. Värderingar har omvärderats, prövningar har genomförts och beteendemönster har ändrats.

Nu är det bara att flyta på vågorna.




Wow

Nu är det inte datorspelet jag pratar om utan det förtjusande erbjudandet ifrån www.fargadelinser.com. Jag har varit inne på den sidan ett flertal gånger och funderat på att skaffa mig ett par såna där färgade linser. Nu har den här sajten tagit sitt förnuft till fånga och bestämt sig för att ge oss bloggare ett par månadslinser från freshlook gratis! I reklamsyfte förstås, men vad gör det :P

Så alla som har en blogg som är äldre än 2 månader kan gå in på www.fargadelinser.com och få ett par egna färgade månadslinser gratis! Bra va?
I like it. Oh yes.