lite ovanligt, men det funkar..

Nu var det länge sen jag bloggade asså..

jag tror jag bloggar för att jag har för mycket att tänka på. man måste liksom få ut det. och jag tror att jag har en lite egen personlig bloggstil. fät coolt aight

men jag har nog inte tänkt så mycket den senaste tiden faktiskt.. jag har inte haft tid.. lr nåt.. lr jag vet inte varför.

undrar om jag har blivit sär vuxen av mig.. asså.. om man jämför mig nu och mig för typ några år sedan.. vad som är skillnaden liksom.
igår tittade jag på gamla filmer från när jag var typ 7 år. det var lite kul. jag var snygg redan då.. xD keklol

o vilken röst man hade.. o hur gustav o vilhelm såg ut. vilhelm va typ astjock när han var liten. nu e han värsta spinkis.

shit asså. jag går aldrig o lägger mig nu för tiden och äter inte normalt heller. och har jämt stenkoll på om det är några bra tv-program. kollar dygnet runt på tv..

orkar knappt med datan längre.. hahah

asså. på internet finns ALLT. allting. de e lite coolt sådär

asså. alla på skolan o alla kuratorpsykologterapeut-personer tror säkert att jag tänker jääättemycket på hur jag ska göra med skolfan, men jag gör ju inte det. jag orkar inte. jag vill inte. orkar inte bry mig om skiten liksom. jag har nog vant mig vid at inte ha någonstans direkt att gå om dagarna. även fast jag ju fattar att det skulle vara roligare att gå i skolan.. så orkar jag inte försöka, för när jag då börjar i en ny klass så kommer jag vara tvungen att lära känna nya människor och sånt orkar jag ju inte. bra jag är

tänk o ha en liten bebis nu. mysigt men nej tack. det passar inte in för mig. jag tror att jag är en ganska självisk människa. fast jag är jävligt bra ändå.

jag vill daaaaaaaaaaaaaaaaaaaansa.
måste asså. have to

o åka skridskor oxå. damn

o så har det blivit vinter oxå för en gångs skull. typ 2 månader försent bara.. första snön brukar va typ vid min födelsedag tycker jag.. o så.. näe.. väder"gudarna" får skärpa sig. palla komma me nån jävla vinter nu. nu e det försent. nu kunde man ha skippat vintern liksom. bara den inte håller i sig till typ maj nu oxå.. o man blir ju nästan lite rädd för minusgrader nu när man har varit bortskämd med plusgrader hela tiden. asså tänk er. vi har haft höst i nästan ett halvt år. sjukt. jag trodde inte att det kunde vara så. det är ungefär som att: jahaaa, männniskan KAN flyga. coooolish.

my world is pretty much up-side down.

bakofram oxå för den delen..

jag måste ha en speeegel i mitt rum. en som var över en hel vägg skulle man ha... det ska jag ha. och en stor säng.

det finns bara EN sak som händer i mitt liv just nu. de e ju lite ovanligt..

kan inte fatta gabbi asså. att hon inte gör nånting alls just nu. att hon inte finns nånstans på jordklotet och gör vad som helst. alla andra gör ju nånting just nu. man skulle lika gärna kunna vara där och sitta o titta på dom. men gabbi funkar inte det med. livet finns inte i hennes kropp. jag kan inte höra hennes röst. ingen kan någonsin höra gabriella sporrongs röst live en enda gång till. det känns som att jag skulle kunna stöta på henne nånstans på bussen lr se henne i skolan lr nånstans i älta typ, men skillnaden mellan henne och andra nu är ju att det inte går. det funkar inte. det är 100% säkert att jag inte kommer att se henne gå, skratta (som hon alltid gjorde) eller prata, röka, dansa.. det är avslutat - redan. inget har liksom hänt. ändå är allt förändrat på ett sätt..

idag läste jag emmas blogg. det var väl egentligen därför som jag började skriva här idag. emma skrev om våran dans, i nian. om mig, henne, gabbi, sandra, anna, malin, empo o jennfer. det var roliga tider. jag vill verkligen gå i nian igen. det är det roligaste jag har gjort. den roligaste perioden i mitt liv började med min konfirmation, sen har jag haft det så jävla bra. egentligen är det väl så fortfarande, förutom att skolan är borta - och det är någonting negativt. men tänk att emma kommer liksom alltid att komma ihåg när vi dansade o allt och hon tyckte det va skitkul o jag antar att alla som var med oss också tyckte det. gaaaaah.

jag hatar matlagninsprogram. de e sååå larvigt, töntigt, äckligt, fult och allt sämst bara. dom tror att dom e så jävla bra också.

nu har jag skrivit ganska mycket text egentligen.. brukar jag det? don't know.

usch usch usch usch. nu kom jag på en grej. äckliga små fula skrivfel lr vad det heter när man skriver på datan som jag stör mig på så jävla mycket. måste lista några såna. okey. here it is:

1. itne
2. donät (don't)
3. liskom
4. ko (ok, iofs inget vanligt fel, men fett fult)

aja, nu kom jag inte på några fler. men "itne" toppar asså. usch, jag haatar när jag råkar skriva det. stör ihjäl mig.

jag är cool ^^

tack för mig. klockan är fem på natten. inte för att det spelar någon roll, men godnatt ändå.

Christoffer du finns nånstans i mitt huvud heela tiden. det är liksom som att jag har en liten bild av dig längst upp i det vänstra hörnet av mitt synfält som sitter där hela tiden. vad jag än gör. ifall du nu inte tar över hela synfältet..
jag tycker om dig överallt.

puss. du kommer att få se mig.