En chillig dag med vårkänsla!

Kan man bli känd som bloggare? Tydligen. Det tycker jag är lite häftigt. En ny sorts kändisskap. Det är intressant hur världen förändras på det sättet. Idag hade vi en ganska intressant lektion på svenskan faktiskt om det faktumet att man kan inte tänka om man inte kan få några sinnesintryck och benämningar på saker. Har man inget språk kan man inte tänka för man kan inte forma några tankar. Så språket kan ge så mycket. Det som skiljer människan från djuren. Hela den mänskliga civiliserade världen är uppbyggd av människans intellekt och förmåga till språk och förståelse. En blogg är ju mest bara en massa ord, men det ger så fantastiskt mycket mer.

Wow, dagens lärdom! mohah

Året är 2008 och alla 90:or ska fylla hela 18 år i år. Det är kul. Jag vill hinna ta körkort också och har övningskört faktiskt väldigt mycket nu. Och det går ganska bra, tycker jag i alla fall, fast det behövs nog mycket mer träning och trafikregelstjafs innan man kan köra upp. men FAn va najs me körkort! :D

och jennfer o jag håller ju på o ska skaffa hund. i alla fall så ska hon få en papillon-valp! gaaaaah. jag vill ha en liten kines (chinese crested dog), även kallad kinesisk nakenhund och dom är inte så fula som det låter! speciellt inte i verkligheten. men dom måste badas en gång i veckan.. lite besvärliga på det sättet att sköta kanske.. meeen.. dom e så fina! och jag tror faktiskt för första gången i hela mitt liv att jag faktiskt på riktigt skulle kunna ta hand om hunden ordentligt. och gå ut promenader hela tiden. de senaste åtminstone typ 3 månaderna så har jag ständigt och alltså läs STÄNDIGT varit på exercise-humör! jag vill träna hela tiden och gå ut promenader, åka skridskor, dansa. jag skulle kunna göra det typ närsomhelst nästan. verkligen.

annat som hänt är ju att min mobil plötsligt gick sönder nu för typ en och en halv månad sen och jag lämnade in den på teknikmagasinet i tyresö där jag hade köpt den för att dom skulle få lämna in den på lagning eftersom att garantin antagligen skulle gälla, men jag har fortfarande inte fått tillbaka telefonjäveln! och ingen ersättnigsmobil fick jag under tiden heller. bara en jävla tur att jag inte hade satt tillbaka sim-kortet i mobilen när jag lämnade in den och att mamma råkade ha en gammal 3310 som mot all förmodan funkade. goosh! men nu har jag nästan ingens nr längre.. och ingen kamera heller! eftersom att min mobil ändå hade en väldigt bra kamera så började jag använda enbart den som kamera och nu har mammas kamera gått sönder. vi har inte ens nån kamera i hela familjen längre. bara min gamla dåliga videokamera som man måste hålla i batteriet på och som alla bilder blir röda på.

aja, nu orkar jag faktiskt inte skriva längre :P pluttenuttfjuttprutt schlutt